Gezondheid heeft altijd mijn interesse gehad, dit heeft ook geleid tot de keuze  van de opleiding Sport Gezondheid en Management aan de Hoge school Arnhem Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik veel kennis en ervaring opgedaan betreft leefstijl. Voeding, bewegen  en coachen stonden hierbij centraal.

·

Door middel van mijn leergierigheid op het gebied van 1 op 1 begeleiding van mensen naar een gezondere leefstijl ben ik terecht gekomen bij de minor: “leefstijlprogramma op maat”. Tijdens deze verdieping van mijn studie (minor) stond bewegen, voeding en coachen centraal maar werd er onderscheid gemaakt tussen verschillende chronische ziekten. Denk hierbij aan obesitas, Diabetes type 2, COPD en hart en vaatziekten. Door deze minor is mijn interesse op het gebied van voeding en beweging nog groter geworden. Na mijn opleiding wist ik een ding zeker en dat is dat ik mensen wil inspireren en motiveren naar een gezondere leefstijl

Daarnaast heb ik naast de studie mijn kennis ontwikkeld op het gebied van sport, middels het volgen van de opleiding tot Fitness Trainer. Hierdoor beheers ik de kennis over bewegen/trainingen, zo ook in de praktijk. In de afgelopen vijf jaar ben ik werkzaam geweest in een health center als beweeg/voedingscoach. Hier kreeg ik de mogelijkheid om mijn opgedane kennis vanuit mijn studie toe te passen in het werkveld. Ik heb mensen vol passie en plezier 1 op 1 begeleid.

·

 Om mijn kwaliteiten en mijn passie voor sport en gezondheid door te pakken ben ik een praktijk gestart. “Leefstijlcoach praktijk Kris Fassbender”.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt